14 Kasım 2012 Çarşamba

NUTELLALI KAHVALTI


Nutella kahvaltısı nasıl anlatılır bilemedim şimdi:))eminim Nutella  severler  beni  daha iyi anlayacaklardır:)Tülay hanım'ın daveti ile ortaköy House  Cafe'ye koşarak gittim:))
Tüm sevdiğim dostlarım  ve müzik eşliğinde ,NUTELLALI   hazırlanmış lezzetlerle kahvaltı yapmak
anlatılmaz yaşanır:))Daha önce  Nutella  workshop  da hazırladığımız reçetelere ek olarak yeni Nutellalı reçetelerle ,en kısa zamanda  görüşmek üzere...

Kahvaltının yıldızı Nutella,  cam kavanozundaki benzersiz tarifiyle tutkunlarını lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Güne keyifle başlamak isteyenlerin vazgeçilmezi olan Nutella, kahvaltıları lezzet şölenine dönüştürüyor.

İtalya’nın dünyaca ünlü çikolata firması Ferrero’nun eşsiz lezzeti Nutella; özenle seçilmiş Türk fındıkları, kıvamı ve gülümseten tadıyla kahvaltıların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Damaklarda benzersiz lezzetler bırakan kahvaltının yıldızı Nutella, kreplerden poğaçalara, muffinlerden, pankeklere kadar tüm yiyeceklere sihirli bir yorum katıyor. Geleneksel kahvaltıyı farklılaştıran Nutella’yla, günün ilk öğününde hem kendinizi hem de sevdiklerinizi mutlu etmek elinizde!

Nutella ile Farklı Yorumlar*…

Sevdiklerinize özel bir kahvaltı hazırlamak istiyorsanız Nutella’lı Briyoş, Nutella’lı Krovasan, Nutella’lı Pizza, Nutella’lı Pancake ve Nutella’lı Pita Ekmeği ile eşsiz tatları yakalayabilirsiniz.   






2 yorum:

Ferkay dedi ki...

Hiç sevilmezmi canım. Harika bir kahvaltı...

İnci Yemek dedi ki...

Feray'cığım evet:))alanında tek sürülebilir çikolata malesef:))
öperim seni canım..