23 Temmuz 2013 Salı

BOSCH İLE KUZEY EGE'YE GURME SEYAHAT

 
“Bosch’tan Mutluluk Tarifleri” Facebook yarışmasının kazananları ile

Türkiye’nin önde gelen yemek bloggerları büyük ödül olan “Gezgin Damaklar” ile Kuzey Ege Gurme Turu’nu tamamladı.Bosch Ev AletleriPazarlama Müdürü

Neylan Süer’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen üç günlük gurme seyahat

kapsamında Kazdağları, Ayvalık, Cunda, Bergama veFoça’yı kapsayan

Kuzey Ege rotası izlendi. Seyahat boyunca hem tarihi ve doğal güzellikler

keşfedildi hem de yöreye has lezzetlerin tadına bakıldı.


“Yaşam için teknoloji”sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri’nin Anneler Günü’ne özel Facebook Yarışması’nın kazananları ve Türkiye’nin önde gelen yemek bloggerlarının davetli olduğu üç günlük “Gezgin Damaklar” ile Kuzey Ege Gurme Turu tamamlandı. Bosch Ev Aletleri Pazarlama Müdürü Neylan Süer’in evsahipliğinde gerçekleştirilen tur kapsamında ülkemizin en güzel yörelerinden Kazdağları, Ayvalık, Cunda, Bergama ve Foça gezilerek, yöreye ait enfes lezzetler birlikte tadıldı.


Bosch ile bir demet Kuzey Ege

Bosch Ev Aletleri’nin “Gezgin Damaklar” Gurme Turu’nun katılımcıları, gezi kapsamında lezzet zenginliklerinin yanı sıra yörenin kültürel varlıkları ve tarihi eserlerini tanıma ve doğal güzelliklerini de yaşama fırsatı buldu. İlk gün Edremit, Küçükkuyu ve Kazdağları bölgesini ziyaret eden davetliler, Zeus Atları, dikkat çekici mimarisiyle Yeşilyurt Köyü, Adatepe, Akçay ve Zeytinyağı Fabrika Müzesi’ni gezdi. İkinci gün Cunda Adası’nın keyfini çıkaran katılımcılar, aynı zamanda Taksiyarhis ve Aya Triyada Kiliseleri, Despot Evi, Eski Değirmen, Taş Evler, Saatli Cami, Balık Pazarı ve Antikacılar Çarşısı’nı ziyaret etti. Bir Ayvalık klasiği olarak Çamlık, Sarımsaklı ve Şeytan Sofrası’nda gün batımının keyfini çıkardı. Son gün ise önce Bergama’yı ziyaret ederek, şimdi Berlin’de olan Zeus Tapınağı’nın yerini, Kütüphaneyi, Trajan ve Athena Tapınağı’nı, Helenistik Tiyatro’yu ve Kilise’yi, ayrıca Kızıl Avlu ve Arkeoloji Müzesi’ni gezme fırsatı buldu. Son durak olarak da Ege’nin en sevecen ilçelerinden biri olan rengarenk Foça’nın keyfini çıkardı.


Bosch ile gurme seyahat hem göze hem damaklara bayram ettirdi

Tarihi ve doğal güzelliklerin yanı sıra eşsiz lezzet ve tazelikteki yemekler de turun ayrılmaz bir parçasıydı. Katılımcılar, Ege Bölgesi’ne özgü zeytinyağlılardan nefis balık çeşitlerine, deniz mahsüllü mezelerden çok özel tariflerle yapılmış tatlılara kadar pek çok lezzetin tadına vardı. Edremit’te tencere yemekleri, Ayvalık’ta zeytinyağlı sebze ve dolmalar, Cunda’da lor peynirli mezeler ve enfes lor tatlısı, Foça’da yoğurtlu küpeş balığı gurme turun damaklarda iz bırakan lezzetleri arasında yer aldı.


“Bosch ürünleri size yalnızca günlük yaşamınızı değil geleceğinizi de iyileştiren Teknolojiler sunar”

Daha detaylıbilgi almak isteyen tüketiciler, Türkiye’nin her yerinden ulaşabilecekleri Bosch Çağrı Yönetim Merkezini arayabilirler (444 6 333) www.bosch-home.com/tr facebook.com/BoschHomeTurkiye
Daha ayrıntılı bilgi için: Ogilvy Halkla İlişkiler
0212-339 83 62 /sinem.umeyis@ogilvy.com

1 yorum:

r10s dedi ki...

Harika bir konu hakkında bilgi vermişsiniz çok işime yaradı. Teşekkürler.