20 Mayıs 2016 Cuma

Knorr Bulyon Çeşitleri ile Her Yemek Daha Lezzetli





Yaptığınız her ana yemeğe, salataya, çorbaya, zeytinyağlıya lezzet katmayı kendine görev edinen Knorr, yıllardır bu görevi başarıyla yerine getirerek, mutfakların vazgeçilmezi oluyor.
Yıllardır bulyon denilince ilk akla gelen isim olan Knorr yemeklerinizin lezzet garantisi oluyor. Tavuk bulyon ve et bulyon ile kısa sürede, zahmetsizce ziyafet sofralarına yaraşır lezzete kavuşabiliyorsunuz.
Bulyon Nedir ve Nasıl Kullanılır?
Bulyon, et ve tavuk suyu kullanılan yemeklere eklemek için işinin ehli Knorr şefleri tarafından geliştirilmiş et ve tavuk suyu tabletleridir. Tablet bulyonları, paketin üzerinde yazdığı miktardaki suyun içinde eriterek et veya tavuk suyu elde edebilirsiniz. Dilerseniz pilav ve çorbalarınızın içine direkt olarak da atabilirsiniz. Toz bulyonlar ise kutular halinde satılmaktadır ve ihtiyacınız kadar toz bulyonu bir kaşık yardımıyla yemeğinize ekleyerek eşsiz tavuk ve et tadını yemeğinizle buluşturabilirsiniz.
Knorr bulyon ailesine son katılan ürün ise tavuk suyu olarak raflarda yerini alıyor. Knorr tavuk suyu; rengi, kokusu ve kıvamıyla aynı evde yaptığınız tavuk suyu lezzetini size pratik bir şekilde sunuyor.
Knorr Bulyon Yemeklerinize Lezzet Katıyor
Knorr bulyon ürünlerinin hangisini kullanırsanız kullanın yemeklerinizi et ve tavuk suyunun zengin aroması ve kıvamı ile lezzetlendirebilirsiniz. Pilavlar, tavuk yemekleri, çorbalar, et yemekleri, ana yemekler et ve tavuk suyu ile çok daha besleyici ve lezzetli oluyor. Sofranıza bir kez oturan, Knorr bulyon ile hazırladığınız lezzetleri bir daha unutamıyor. Üstelik, bulyon çeşitleri sayesinde bu lezzete ulaşmak hiç olmadığı kadar kolay oluyor. Günümüzde, çalışan kadınlar ve erkekler haklı olarak et ve tavuk suyunu evde hazırlamak gibi zahmetli işlere vakit ayırmakta zorlanıyorlar ama bulyon gibi pratik çözümler sayesinde lezzetten taviz vermek zorunda da kalmıyorlar.
Et ve Tavuk Suyu ile Yeni Tarifler Deneyin
Et ve tavuk suyu, Osmanlı ve Türk mutfağının vazgeçilmez malzemeleri olarak birçok geleneksel ve yerel yemeğimizde yer alıyor. Diğer yandan et ve tavuk suyunun Fransız'dan Amerikan'a tüm mutfaklarda önemli bir yeri bulunuyor. Knorr bulyon çeşitlerini kullanarak siz de dünya mutfağından lezzetleri menülerinize katabilirsiniz. İtalyan risottoları, Fransız konsomeleri, İngiliz gravy soslarını Knorr bulyon ürünleri ile deneyebilir; mutfağınıza ve ikramlarınıza bu yenilikleri katarak ailenizi ve sevdiklerinizi şaşırtabilirsiniz.

Knorr bulyon ailesini yakından tanıyarak yemeklerinize lezzet katmak; geleneksel yemekleri bir de Knorr bulyon çeşitleri ile denemek; bulyon kullanarak hazırlayabileceğiniz yeni tarifler öğrenmek ve bulyon ile beraber kullanabileceğiniz diğer Knorr ürünlerini keşfetmek için http://www.herkessofraya.com/tarifler"rel="dofollow"> adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok: